Інформаційне забезпечення транскордонного співробітництва України: методичні аспекти - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Юськів, Богдан Миколайович; Митко, Антоніна Миколаївна; Карпчук, Наталія Петрівна; Миронова, Олена Іванівна; Деделюк, Катерина Юріївна; Tykhomyrova, Yevheniia B.; Yuskiv, Bohdan M.; Mytko, Antonina M.; Karpchuk, Nataliia P.; Myronova, Olena I.; Dedeliuk, Kateryna Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Мета колективної монографії – надати методичні рекомендації для органів влади, місцевого самоврядування, інститутів та осіб, що задіяні в питаннях налагодження ефективного транскордонного співробітництва України та сусідніх держав. Наукова праця є третьою роботою з циклу «Інформаційне забезпечення транскордонного співробітництва України». У ній сформовано цілісну концепцію транскордонного співробітництва (ТКС) як елементу державної політики, що сьогодні займає достатньо важливе місце як у системі пріоритетів соціально-економічного розвитку, так і в напрямі європейської інтеграції України. Рекомендовано широкому колу фахівців із міжнародної інформації, спеціалістів, котрі працюють у структурних підрозділах органів державної влади, інформаційно-аналітичних відділах місцевих органів державної влади й управління, у відділах зв’язків із громадськістю державних і приватних структурах та ін.
Keywords: транскордонне співробітництво; Інформаційне забезпечення