Психолого-педагогічні аспекти організації самостійної роботи студентів математичного факультету - Кравчук, Ольга Мусіївна; Kravchuk, O. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті розкриваються психолого-педагогічні аспекти організації самостійної роботи студентів, що є провідною формою організації сучасного навчального процесу. Визначені умови активізації самостійної роботи, які сприяють формуванню навчальної і професійної компетенції. The article reveals the psychological and pedagogical aspects of students independent work, which is the leading form of modern educational process. Conditions of activation of self-study, which contribute to the formation of academic and professional competence.
Psychological and pedagogical aspects of students' independent work of the faculty of mathematics
Кравчук Ольга Мусіївна - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: суспільство; society; знання; knowledge; процес; process; самостійна робота; independent work