Проблеми і можливості розвитку інтернет страхування в сучасних умовах - Мігальчук, Дарина Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
З наукової точки зору, Інтернет-страхування являє собою систему економічних відносин, що включає сукупність форм і методів взаємодії страхувальника, страховика та інших професійних учасників страхового ринку, спрямованих на задоволення потреб страхувальника у страховому захисті за допомогою мережі Інтернет.
Keywords: Інтернет-страхування