Демографія: методичні вказівки для студентів економічного факультету - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
В методичних вказівках викладені основні питання курсу демографії: чисельність і склад населення, проблеми народжуваності, смертності, шлюбності, розлучуваності, демографічної політики. Наведено завдання до практичних занять, індивідуальних завдання.
Keywords: демографія; demography