Облік у банках : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Стаднюк, Тетяна Володимирівна; Stadnyuk, T. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Предметом вивчення навчальної дисципліни “Облік у банках” є банківські операції та їх результати. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: Змістовий модуль 1. Основні принципи обліку в банках, облік грошових коштів та безготівкових розрахунків. Змістовий модуль 2. Облік депозитних та кредитних операцій банку. Змістовий модуль 3. Облік операцій банку в іноземній валюті та інших банківських операцій
Програма навчальної дисципліни “Облік у банках” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки для підготовки бакалавра напряму 6.030509 “Облік і аудит”.
Keywords: облік; банківські операції; план рахунків бухгалтерського обліку банків України