Поселенська структура давньоруського Крилова: за матеріалами розвідок в Корецькому районі 2010 р. - Златогорський, Олексій Євгенович; Вашета, Михайло Петрович; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Vasheta, Mykhailo P. (Дочірнє підприємство "Волинські старожитності" Державного підприємства "Науково-дослідний центр "Охоронна археологічна служба" Інституту археології НАН України, 2012)
У статті проаналізовано поселенську структуру давньоруського Крилова за матеріалами розвідок ДП «Волинські старожитності» 2010 року
Keywords: Крилов; Корецький район; поселенська структура; давньоруський період