Силабус діагностичної практики - Мудрик, Алла Богданівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Метою виробничої діагностичної практики є: поглиблення теоретичних знань, які студенти отримали при навчанні у вузі; отримання навичок оперативного планування програми діагностичного обстеження у відповідності до побажань замовника; отримання навичок самостійного діагностичного обстеження в малих групах; перевірка здатності студентів-психологів до створення довірливих і продуктивних контактів з членами і керівниками малих груп; оцінка готовності студентів до самостійної творчої діяльності з вивчення соціально-психологічних характеристик малих груп; отримання навичок обробки результатів проведених психологічних досліджень, компетентної інтерпретації отриманої психологічної інформації; оволодіння вміннями оформляти результати соціально-психологічних обстежень.
Keywords: діяльність практичного психолога в установі (організації); психодіагностичний інструментарій; соціально-психологічні обстеження