Аналіз ефективності управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області - Смірнова, Ірина Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі розглянуті правові засади формування інституту комунальної власності в Україні, проведений аналіз становлення та розвитку комунальної власності в Україні, та аналіз організаційно-правових аспектів оренди майна комунальної тюрми власності, вивчені надходження до обласного бюджету від діяльності підприємств та установ спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області, визначені проблемні питання в управлінні як комунальною власністю, встановлені можливі шляхи підвищення ефективності управління комунальною власністю
Keywords: комунальна власність; обласний бюджет; комунальні підприємства; управління; органи місцевого самоврядування