Криволінійні інтеграли - Федуник-Яремчук, Оксана Володимирівна; Соліч, Катерина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки призначені для методичного забезпечення лекційних та практичних занять, самостійної та дистанційної роботи студентів в рамках курсу ,,Математичний аналіз”. Викладено основні теоретичні положення із розділу математичного аналізу “Криволінійні інтеграли”; наведені приклади розв’язання типових задач, завдання для самоконтролю та індивідуальні завдання.
Keywords: криволінійні інтеграли першого роду; криволінійні інтеграли другого роду; формула Гріна; незалежність інтеграла від шляху інтегрування; 517 (072)