Стадіон «Шахтар» – новітня туристична атракція м. Нововолинськ. - Дем'янчук, Олена Григорівна; Качаровський, Роман Євгенович; Мельник, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Антипюк, Олена Володимирівна (My University, 2022)
Визначено роль спортивної інфраструктури у туристичному обслуговуванні. Виокремлено основний спортивний об’єкт м. Нововолинська Волинської області. Досліджено етапи трансформації стадіону «Шахтар». Деталізовано його роль як туристичної атракції міста. Виділено проблемні моменти функціонування цього туристичного об’єкта та запропоновано шляхи усунення їх.
Keywords: туризм; туристична атракція; спортивна інфраструктура; спортивний об’єкт; м. Нововолинськ; Волинська область; 911.3:[338.48-52:725.826(477.82-25)