Сучасна податкова система україни та необхідність її реформування - Бугайчук, Вікторія Ярославівна; Buhaichuk, V. Ya. (Університет економіки та права «КРОК», 2015)
Розглянуто особливості податкової системи в Україні; проаналізовано ряд значних змін до Податкового кодексу України; обґрунтована необхідність її реформування
Keywords: податкова система; Податковий Кодекс; податкова реформа