До питання фінансово-кредитного забезпечення інтегрованого функціонування сільськогосподарських виробників - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О. (Львівський національний аграрний університет, 2009)
Finance-credit provision main problems of agrarian economic sector development are considered. Agroindustrial complex state support development main directions and its finance-credit provision improvement ways are determined. Problems are considered in context of necessity of development of agrointegration processes with including personal peasant economies. Представлені міркування щодо проблематики розвитку фінансово-кредитного забезпечення аграрного сектору економіки. Визначено основні напрями державної підтримки та шляхи покращення фінансово-кредитного забезпечення агропромислового комплексу. Означена проблематика розглянута у взаємозв’язку із необхідністю розвитку агроінтеграційних процесів.
Keywords: finance-credit provision; фінансово-кредитне забезпечення; financial resources; фінансові ресурси; financial sponsorship; фінансова підтримка; agrointegration processes; агроінтеграційні процеси