Особливості регулювання транскордонних систем "хмарних обчислень" у Європейському Союзі - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedoniuk, S. V. (ИД "Белгород" НИУ "БелГУ", 2013)
Розглянуто особливості правового регулювання систем хмарних обчислень у Європейському Союзі в умовах транскордонної трансмісії даних
Keywords: хмарні обчислення; cloud computing; Європейський Союз; транскордонне співробітництво; European Union; transborder cooperation