Актуальність застосування інформаційно-комунікаційних технологій майбутніми учителями початкових класів - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
У статті коротко досліджено різноманітні аспекти використання ІКТ в освіті та майбутніми учителями початкової школи зокрема.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології, початкова школа; сучасні інформаційні технології навчання, СІТН, ІКТ