Психологічні особливості осіб зрілого віку - Магдисюк, Людмила Іванівна; Корнійчук, Олеся Миколаївна; Mahdysiuk, Liudmyla I.; Korniichuk, Olesia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Поняття «зрілості» далеко не всім зрозуміле, у багатьох людей закореніле негативне сприйняття даного відрізку з життя. Досить часто його пов`язують з виходом на пенсію та ототожнюють зі старістю. Проблема відношення до наближення кінця життя хвилює більшу частину людства тому є актуальною для кожного.