Принципи функціонування бюджетної системи Європейського Союзу - Бояр, Андрій Олексійович; Boiar, Andrii O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Розглядаються базові принципи функціонування бюджетної системи ЄС. Обґрунтовуються механізми реалізації зазначених принципів та сценарії вирішення певних бюджетно-процедурних питань у Спільноті.

Basic principles of the EU budgetary system are considered. Mechanisms of realization of these principles are explained as well as decision-making schemes in case of some problems in budgetary procedure are made explicit.
The European Union Budgetary Principles
Keywords: фінансовий регламент; Європейський Союз; видатки; доходи; бюджет; budget; expenditure; revenue; financial regulation; EU