Перинатальна психологія та післяпологові депресивні стани - Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є особливості внутріутробного розвитку та психологічного супроводу жінки на етапі планування, виношування та народження дитини, а також в післяпологовий період. Метою навчальної дисципліни «Перинатальна психологія та післяпологові депресивні стани» є формування системи знань, умінь та навичок з психолого-корекційної та консультативної діяльності у перинатальних закладах.
Keywords: перинатальна психологія; післяпологові депресивні стани