Менеджмент міжнародної діяльності - Хомюк, Наталія Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації до практичних занять із освітнього компонента «Менеджмент міжнародної діяльності» призначені допомогти здобувачам освіти опанувати теоретичний матеріал та містять питання для обговорення, тестові та ситуаційні завдання. Рекомендовано здобувачам освіти 2 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073 Менеджмент денної форми навчання освітньо-професійної програми Менеджмент організацій освітнього ступеня магістр.
Keywords: Міжнародна діяльність; Менеджмент міжнародної діяльності; міжнародний бізнес; міжнародна співпраця; 005:339.9(076.5)