Географічне моделювання і прогнозування - Фесюк, Василь Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні вказівки до виконання практичних робіт містять короткі теоретичні положення по темах курсу, рекомендації до виконання практичних робіт, список літератури. Рекомендовано студентам спеціальностей 106 Географія, 103 Науки про Землю.
Keywords: ізокореляти; балансові моделі; гідрохімічний баланс; камерна модель; карта кореляційного поля; розсіювання забруднюючих речовин; градієнт; інверсія; водний баланс; підземні води; забруднюючі речовини; номограма; радіонукліди; функція росту; поліном; система; географічне прогнозування; методи прогнозування; регресійна модель; 001.89(075.8)