Проблема людини в історичному краєзнавстві - Бондаренко, Геннадій Васильович; Bondarenko, Hennadii V. (My University, 1991)
У тезах проблема людини в історичному краєзнавстві розглянута в багатьох аспектах і з різних позицій. В історичному краєзнавстві всі ці аспекти пов"язані з такими важливими науковими категоріями як історична свідомість та історична пам"ять.
Keywords: історичне краєзнавство; людина - творець історії краю; людина - дослідник історії краю; формування і розвиток інтелекту; історичне мислення