Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю : методичні вказівки до лабораторних робіт - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Описано методику виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю». Рекомендовано студентам-магістрантам спеціальності 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; управління; management; зовнішньоекономічна діяльність; foreign economic activity