Використання інтерактивних технологій навчання на уроках у початковій школі - Сьомак, Оксана Володимирівна; Ройко, Лариса Леонідівна (My University, 2021)
У статті розглядаються особливості організації освітнього процесу учнів початкової школи з допомогою інтерактивних технологій та створення інтерактивних завдань на основі шаблонів сервісу LearningApps.
Сьогодні кожен педагог шукає нові ефективні шляхи вдосконалення освітнього процесу, підвищення зацікавленості учнів у навчанні та зростанні їхньої успішності, формування життєвих цінностей, розвитку самостійності, творчості та допитливості. Опрацьовуючи та аналізуючи основні нормативні документи, сучасну педагогічну літературу, стає зрозуміло, що зміни не можливі без застосування на уроках інтерактивних технологій, які ґрунтуються на діалозі, моделюванні ситуації вибору, вільному обміні думками тощо.
Keywords: інтерактивні технології навчання; інтерактивні завдання; початкова школа; сервіс LearningApps.; 373.3.016:812]:001.895