Дослідження та розвиток культурно-мистецької спадщини Волині. - Аврамук, Анна; Берлач, Олександр Павлович (My University, 2023)
Культурна спадщина виступає хранителем матеріальної та духовної культури української нації, її багатовікової історії. Вона відіграє важливу соціальну роль, впливаючи на духовну атмосферу сучасного суспільства, зокрема на історичне та наукове пізнання минувшини.
Keywords: мистецтво; art