Формування математичних компетентностей при вивченні ірраціональних рівнянь та нерівностей у закладах загальної середньої освіти - Жук, Владислав Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Магістерська робота присвячена вивченню теми «Ірраціональні рівняння і нерівності» та навчанню розв’язування задач підвищеної складності. У першому розділі магістерської роботи розглядаються теоретичні основи значення ірраціональних рівнянь і нерівностей, їх практичне застосування. Другий розділ присвячений розробці методів та методик розв’язання ірраціональних рівнянь і нерівностей. Третій – навчанню по розв’язуванню задач підвищеної складності, вивченню програми GeoGebra.
Keywords: ірраціональні рівняння; ірраціональні нерівності; geogebra; методи розв’язування задач