Використання програмних продуктів для аналізу даних сфери вищої освіти та науки України - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2012)
Охарактеризовано програмні продукти, зокрема статистичні програмні пакети STATGRAPHICS Centurion XVI, STATISTICA 10, табличний процесор Microsoft Excel, програму «ПАРУС – Бухгалтерія 7.40», які можна використовувати для аналізу даних сфери вищої освіти та науки України.
Keywords: програмні продукти; аналіз даних; сфера вищої освіти та науки України