Особливості рекреаційної дигресії в межах екологічної стежки "Світязянка" - Міщенко, Олена Віталіївна; Mishchenko, Olena V. (Державний комітет лісового господарства України, 2009)
Розглядаються особливості рекреаційної дигресії в межах екологічної стежки ”Світязянка”. За результатами проведених польових досліджень виділено першу, другу, третю, четверту стадії рекреаційної дигресії окремих ділянок досліджуваної екологічної стежки. Обґрунтовано критерії виділення категорій стежок та стадій їх рекреаційної дигресії.
Keywords: екологічна стежка; рекреаційна дигресія; рекреаційне навантаження