Автоматизація фізичного експерименту: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Мартинюк, Олександр Семенович; Martyniuk, Oleksandr S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Метою курсу є підвищення мотивації студентів до навчання через популяризацію знань про можливість використання нових інформаційних технологій як засобів автоматизації фізичних досліджень. Особливо актуальною є проблема підготовки фахівців (майбутніх учителів фізики) до використання сучасних експериментальних засобів, оснащених апаратним та програмним забезпеченням комп’ютерної техніки.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни " Автоматизація фізичного експерименту " підготовки спеціаліста спеціальності 7.04020301 – «Фізика»
Keywords: Фізичний експеримент; інформаційні технології; програмне забезпечення