Національно-патріотичне виховання молодших школярів засобами декоративно-прикладного мистецтва - Антонюк, Надія; Хом'ярчук, Алла (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У статті розкрито особливості формування національно-патріотичного виховання молодших школярів засобами декоративно-прикладного мистецтва: етапність, методика, види декоративного-прикладного мистецтва та їх роль у формуванні патріотизму в особистості. The article reveals the peculiarities of the formation of the national-patriotic education of younger schoolchildren by means of decorative and applied arts: stage, method, types of decorative-applied art and their role in the formation of patriotism in the individual.
Keywords: виховання; декоративно-прикладне мистецтво; патріотизм