Діагностична практика - Гошовська, Дарія Тарасівна; Глова, Ірина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
Метою діагностичної практики є формування професійних умінь та особистісних якостей фахівців та засвоєння тих видів професійної діяльності, який відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалавра з психології.
Keywords: діагностика; корекція; консиліум