Мотивація як визначальний складник успішного навчання бандуристів у музично-педагогічному закладі: практичний аспект - Чернецька, Наталія Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У статті проаналізовано чинники, які впливають на формування мотивації у студентів-інструменталістів під час навчання у музично-педагогічному закладі, зокрема бандуристів, та спонукають їх активно і цілеспрямовано навчатися гри на інструменті, свідомо засвоювати навчальний матеріал.
Motivation as a determining component of the successful training of bandura players in a music-pedagogical institution: a practical aspect
Keywords: бандурист; навчання; мотивація; бандура; творча атмосфера; ансамбль; репетиція; концертний виступ