Рекреаційний потенціал озера Холопичівське Затурцівської ТГ Волинської області. - Стельмах, Валентина Юріївна; Полянський, Сергій Володимирович; Мельник, Олег Володимирович; Ковальчук, Сергій Ігорович; Качаровський, Роман Євгенович (Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди, 2024)
Проведене дослідження рекреаційного потенціалу озера Холоповичівське. Виокремлено його гідрологічні та морфометричні показники. Проаналізовано особливості об’єкту природно-заповідного фонду (ПЗФ) басейну озера. Визначено можливості потенційного використання ПЗФ об’єкту в рекреації. Запропоновано можливі заходи оптимізації функціонування об’єкту ПЗФ.
Keywords: природно-заповідний фонд; рекреаційний потенціал; озеро; оз. Холоповичівське; Затурцівська ТГ; Володимирський район; Волинська область; 911.3:379.8]:556.51(477.82)