Економічні аспекти функціонування соціально - трудового партнерства - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, Andrii M. (Національний університет водного господарства та природокористування, 2007)
У статі розкрито авторське розуміння принципів та функцій соціально-трудового партнерства, здійснено їх класифікацію.
Keywords: соціальне парнерство; social partnership