Особливості розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Чеській Республіці - Ковтун, Д. В.; Kovtun, D. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглянуто особливості розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Чехії. Виділено основні бальнеологічні курорти країни. Проаналізовано структуру й динаміку прибуттів туристів на лікування та відпочинок до Чехії. Features of the development of medical and health tourism in the Czech Republic are considered. The main spa resorts of the country are detected. The structure and dynamics of tourist arrivals for treatment and rest in the Czech Republic are analyzed.
Features of the Development Medical and Health Tourism in the Czech Republic
Keywords: Чехія; лікувально-оздоровчий туризм; бальнеологічний курорт; Czech; medical and health tourism; spa resort