Самостійна робота з англійської мови для студентів І-го, ІІ-го курсів спеціальності „Українська мова і література” - Гедз, Світлана Федорівна; Передон, Наталія Олександрівна; Hedz, Svitlana F.; Peredon, N. O. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2006)
Методична розробка з англійської мови містить добірку текстів, що відображають різні сфери життя українського народу, а також вправи до них. Для студентів першого і другого курсів денної та заочної форми навчання філологічного факультету.