Силабус консультативної практики - Мудрик, Алла Богданівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Метою консультативної практики є формування практичних умінь та навичок психологічного консультування, формування здатностей та умінь вирішувати завдання діяльності фахівця у сфері психологічної допомоги.
Keywords: завдання психологічного консультування; психокорекційна програма; консультативна стратегія; консультативний процес