Камерні пегматити Волині як джерело мінералів для навчальних колекцій - Вовк, Олександр Павлович; Романюк, Дарія Андріївна (SPC “Sci-conf.com.ua”, 2024)
Мета роботи. Узагальнити дані з досліджень мінералогії камерних пегматитів Волині, визначити які мінерали можуть поповнити начальні колекції.