Методичні рекомендації до написання курсової роботи - Мудрик, Жанна Станіславівна; Ващук, Людмила Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Для самостійної підготовки студентів спеціальності 017 Фізична культура і спорт. Методичні рекомендації містять практичні рекомендації щодо правил, етапів, алгоритмів та механізмів виконання та захисту курсової роботи, а також зразки оформлення відповідних документів, списку першоджерел та використаної літератури тощо.
Вступ 4
1. Загальні вимоги до курсової роботи 8
1.1. Обсяг і структура курсової роботи 8
1.2. Вимоги до структурних елементів курсової роботи 9
Keywords: курсова робота; приклади оформлення; 796. 011. 3:167 (0,75.8)