Функції обмеженої варіації. Інтеграл Стілтьєса - Федуник-Яремчук, Оксана Володимирівна; Соліч, Катерина Василівна; Бушев, Дмитро Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки призначені для методичного забезпечення лекційних занять та самостійної роботи студентів у рамках курсу ,,Математичний аналіз”. Викладено основні теоретичні положення із розділу математичного аналізу “Функції обмеженої варіації та інтеграл Стілтьєса”; також наведені приклади розв’язання типових задач, завдання для самоконтролю та індивідуальні завдання.
Keywords: монотонні функції; функції обмеженої варіації; інтеграл Стілтьєса; теорема Жордана; 517.518.24:517.518.124 (072)