Методичні рекомендації до проходження виробничої діагностично-корекційної практики другого (магістерського) рівня ОПП «Клінічна психологія» - Федотова, Тетяна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Виробнича діагностично-консультаційна практика передбачає формування професійних умінь і особистісних якостей майбутнього клінічного психолога і оволодіння здобувачами освіти видами професійної діяльності на рівні, що відповідає освітньому рівню «магістр». Методичні матеріали виробничої діагностично-консультаційної практики містять: вступ (відповідно до силабусу освітнього компоненту), етапи проходження виробничої діагностично-консультаційної практики, методи та засоби діагностики результатів її проходження, загальні вимоги до оформлення звітніх матеріалів, критерії оцінювання, список використаних джеред та додатки. Видання містить рекомендаційні матеріали для проходження виробничої діагностично-корекційної практики підготовки магістра галузі знань С «Соціальні науки, журналістика та інформація» спеціальності С4 «Психологія» за освітньою програмою «Клінічна психологія». Навчально-методичні матеріали відповідають силабусу нормативного освітнього компоненту виробничої «Діагностично-консультаційної практики». Для викладачів та здобувачів освіти факультетів психології.
Keywords: діагностично-консультаційна практика; психічне здоров'я; клінічне інтерв'ю; психодіагностичні методики; психологічне обстеження; звіт; 316.66