Морфологічні помилки в журналістських текстах - Яворський, Андрій Юрійович; Yavorskyi, Andrii Yu. (Донецький інститут соціальної освіти., 2012)
Прокоментовано типові морфологічні помилки на сторінках друкованих ЗМІ.
Keywords: мовна норма; мовна помилка; морфологічна норма; морфологічна помилка