Значення та роль фінансової складової економічної безпеки підприємства - Волинець, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено значення та роль фінансової складової економічної безпеки підприємства
Keywords: економічна безпека; фінансова складова