Органічна хімія: методичні вказівки до лабораторного практикуму. Ч. 1. - Проц, Дмитро Іванович; Кадикало, Елла Максимівна; Марушко, Лариса Петрівна; Драгонюк, Микола Адамович; Prots, Dmytro I.; Kadykalo, Ella M.; Marushko, Larysa P.; Drahoniuk, M. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Методичний посібник містить робочий план лабораторного практикуму та методичні розробки лабораторних робіт з навчального курсу "Органічна хімія". Для студентів спеціальності 6.070300 - "Хімія", викладачів та лаборантів, які проводять лабораторні заняття.
Keywords: органічна хімія; методичні вказівки; лабораторний практикум