Промислова екологія : методичні вказівки до практичних робіт - Караїм, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання містить завдання і методичні вказівки до практичних робіт з розрахунку розсіювання нагрітих та холодних викидів шкідливих речовин в атмосфері, розрахунку обладнання для очистки відхідних газів, розрахунку оборотних і замкнутих систем водокористування, розрахунку обладнання для очистки стічних вод від домішок а також вимоги до оформлення практичних робіт. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти ЗВО спеціальності 101 «Екологія».
Keywords: Промислова екологія; 502.17(072)