Лінгвістика тексту: робоча програма нормативної навчально дисципліни - Лисецька, Наталія Григорівна; Lysetska, Nataliia (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Лінгвістика тексту», складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму 6.020303 Філологія «Мова та література (німецька)». Предметом вивчення навчальної дисципліни є макро- та мікротекст. Мета курсу - ознайомити студентів із теоретичними основами лінгвістики тексту у вузькому та широкому розумінні цього слова; навчити аналізувати тексти різних жанрів німецької мови; показати, що мовні засоби виконують різноманітні функції у залежності від жанрової специфіки, мети та задуму автора.
Робоча програма навчальної дисципліни «Лінгвістика тексту» для студентів за напрямом підготовки 6.020303 Філологія «Мова та література (німецька)»
Keywords: Лінгвістика тексту; Робоча програма; Німецька мова