Маркетингові дослідження : конспект лекцій - Колосок, Андрій Мирославович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
У виданні розкрито сутність маркетингових досліджень та його складових, висвітлено теоретичні й практичні матеріали обробки маркетингової інформації, окрему увагу приділено основам дослідження ринку, конкурентів, поведінки споживачів та визначенню конкурентоспроможності підприємства. Рекомендовано студентам четвертого курсу денної та заочної форми навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка підприємства».
Keywords: Маркетинг