Використання засобів інформаційно-комунікаційних технологій у підготовці бакалаврів факультету фізичної культури, спорту та здоров’я - Миронюк, Лілія Павлівна; Ройко, Лариса Леонідівна (Луцький національний технічний університет, 2021)
У статті проаналізовано особливості застосування інформаційно-комунікаційних технологій у дисциплінах професійного та загального циклів підготовки фахівців фізичної культури і спорту Волинського національного університету імені Лесі Українки. В умовах сьогодення стає очевидним, що будь який напрямок спортивної індустрії неможливий без застосування засобів сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Перед вищими навчальними закладами постає завдання підготовки фахівців, здатних орієнтуватися у просторі наукової інформації та сучасних інформаційних технологіях. З цією метою на факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки у цикл загальної підготовки навчального плану бакалавра другого року навчання включено навчальну дисципліну «Інформаційні технології в галузі знань».
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; інформацiйнi технології в галузі знань; фізична культура і спорт; Office 365; 378.147.001.89:796:004