Бюджетування та моделювання процесів виробничих підприємств - Собчук, Валентин Володимирович; Sobchuk, Valentyn V. (Міжнародна науково-практичноа конференція "Математика. Інформаційні технології. Освіта.", 2012)
Створено модель повноцінного наскрізного моделювання діяльності виробничого підприємства. Модель за заданою системою галузевих ключових показників ефективності дозволяє динамічно отримувати відповідні прогнозовані показники фінансових результатів підприємства.
Budgeting and modeling of manufacturing enterprises processes