Основи інтернаціоналізації закладів охорони здоров’я - Базелюк, Ю. А.; Bazeliuk, J. А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Розглядаються теоретичні основи процесу інтернаціоналізації закладів охорони здоров’я. Досліджено сутність та основні причини започаткування досліджуваного процесу. Визначено особливості процесу інтернаціоналізації закладів охорони здоров’я. Базуючись на теоретичному матеріалі, на практичному прикладі продемонстровано сутність поняття.

Theoretical aspects of health care facilities internationalizations are achieved in this article. Nature and main reasons of process initiation are analyzed. Features of health care facilities internationalization process are determined. Based on theoretical material, nature of term demonstrated on practice.
The Grounds of Health Care Facilities Internationalization
Keywords: інтернаціоналізація; заклади охорони здоров’я; інноваційні хаби; internationalization; health care facilities; innovation hubs