Візуалізація як характерна ознака сучасного англомовного газетного дискурсу - Макарук, Лариса Леонідівна; Makaruk, Larysa L. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено розгляду особливостей сучасної англомовної писемної мас-медійної комунікації. Значну увагу звернуто на специфіку візуальних компонентів спілкування, які використовують на шпальтах сучасних друкованих періодичних видань. In this article the peculiarities of modem written English mass media discourse have been analyzed. A spécial attention has been paid to the visual components of communication which are widely used in press.
Visualization as a Distinctive Feature of Modern English Newspaper Discourse
Keywords: писемна комунікація; written communication; вербальна комунікація; verbal communication; візуальні компоненти комунікації; visual components of communication