Корпоративна культура в системі управління персоналом - Дем'янчук, О.; Павлючук, Т. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено корпоративну культуру в системі управління персоналом
Keywords: управління персоналом; корпоративна культура